Vrijdag 13 mei 2022

De eerste avond van ons jubileum weekend is traditioneel een groots GALABAL, maar voor 50 jaar De Raap steken we dit in een speciaal ‘BACK IN TIME’ jasje. Ooit vroeger, lang geleden, eens in De Raap geweest? Neem dan zeker al je vrienden en vriendinnen mee en kom nog eens zoals van ouds feesten met uw favoriete jeugdhuis!

GROOTS GALABAL

Naar jarenlange traditie starten onze jubileum weekends telkens met een Galabal. Die chique outfit nog eens van onder het stof en de haren mooi in de plooi. Maar natuurlijk doen we voor 50 jaar De Raap net een tikkeltje meer … Kom binnen via onze extra lange Rode loper en neem uitgebreid de tijd voor dé perfect foto voor onze photewall met een glaasje cava in de hand. De beste fotograaf van de Noorderkempen zal jouw/jullie plaatje graag vereeuwigen.

Daarnaast zal er Kasteel Rouge en Trappist van ’t vat zijn en spreekt de voorzitter een woordje toe. Genieten maar!

‘BACK IN TIME’

We richten op deze vrijdag op alle verschillende leeftijden. Jong en oud samen, daar draait het om! Ooit eens in De Raap geweest en wil je nog eens samen met je vrienden of vriendinnen (of beide 😉 ) genieten van die unieke sfeer van JH De Raap? Dan is dit jullie kans! Ook zullen alle oud-bestuursleden aanwezig zijn. Kortom: Kom, dans en geniet!

We starten met een live coverband die de toon voor de avond al direct zullen neerzetten met hits van vroeger en nu live gezongen. Vervolgens gaan we verder de nacht in met ‘Raapse Deejays’ van vroeger. U leest het goed: Op vrijdag kan u getuigen zijn van de comeback van Bob Van Bavel, Dennis Francken, Dave Van Hasselt, Guy Rombouts en Kris Anthonissen. Dat belooft … Zo gaan we van 70s naar 90s naar 00s muziek. Afsluiten doen we in het laatste uur met de hits van vandaag gebracht door één van onze huis deejays.

Praktische info

Aanvang

Geopend vanaf 22u tem 4u.

Inkom

De inkom op vrijdag is volledig gratis.

Geen vestiaire

Er is géén vestiaire voorzien. Als je ergens spullen achterlaat is dit op eigen verantwoordelijkheid.

Bonnen

We maken heel het weekend gebruik van dezelfde bonnen. Bancontact is mogelijk!